När det funkar !

Vilken underbar känsla det är när det funkar, och klaffar . När något man dessutom tror är trasigt plötsligt är helt igen, det är riktig magi i vardagen vänner.Precis den känslan fick jag uppleva i veckan .

Handgjord ljuslykta[fr289kr] korall fr[198kr]

I mitt kök har jag en köksö. Den har en spishäll på ena sidan,en mikro på andra och en ugn är inbyggd i pelaren i mitten av allt.

Det finns även en kolgrill av gjutjärn nedsänkt i ön på baksidan av pelaren (under de ljusa faten ). Över hela kalaset sitter fläktkåpan på 2×2 meter som också drar ut luft från alla ventiler i badrummen om jag stänger spjället i köket. Ni hajar ju, fläkten är väldigt bra att ha .

Häromdagen märkte jag att den inte startade . Motorn sitter på taket … Jag kollar säkringarna först ,byter ut fläktens säkring hur som helst . Näe,den startar ändå inte . Ah! planerar för att ringa nån ventilationsfirma och jada,jada. Men kommer då precis ihåg: bredvid skåpet med säkringar sitter strömbrytaren med en orange lampa som ska lysa när fläkten är på. Jag trycker på ’On’ knappen ,inget händer,jag testar ’of’ knappen och halleluja! Fläkten går igång . Jösses ,har nog aldrig blivit så glad över att något funkar. Underbart att få känna ren lycka av en sån enkel sak känner jag.

I dag är det fredag vänner, helgen är här och det är helt fantastiskt .

Innan jag säger hejdå så måste jag få tipsa er om vår nya fina handväska som kom in till butiken i veckan .

Det här är definitivt min nya väskfavorit . [429kr]En stående väska med dragkedja och tre fack , för att inte tala om de fina breda axelremmen .

Önskar er alla en skön fredag . Kram på er.

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s