Nu händer det grejer!

Hej på er vänner. Jag är inne på min andra kopp kaffe som jag snart har druckit upp. Jag sitter och njuter av att solen dansar in och skapar fina solkatter i huset.

Det känns skönt att varva ner en smula efter gårdagen .

Nu hörni, nu händer det saker i både Victoria home och Cafe Victoria . Tillfälligtvis tvingas vi pga restriktionerna att endast tillåta en gäst vid varje bord . Det funkar ändå rätt bra. Men om man ändå väljer att ta med sej sin mat,sallad,bakverk eller kaffe så erbjuder vi 15% rabatt!

Missa inte det,är mitt tips.

Men nu till det som känns så spännande och bra. Vi ska öppna upp och få en egen ingång utifrån ! Kommer att bli super vid framtidens modevisningar och andra happenings under kvällstid.Dessutom så kommer våra gäster att kunna sitta fyra vid varje bord igen . En dörr och ett ljusinsläpp köptes in i går och alldeles snart ska projektet dras igång.Är så tacksam för min makalösa bror och pappa som är så fantastiska och hjälper oss med detta projekt .

Och som kakan på moset så ramlade det in galna mängder av inredningsnyheter också igår . Jisses vilken dag alltså .Så rolig och inspirerade .

Scarves generösa,mjuka och sköna i flera härliga mönster och färger . Fr[298kr]

Kolla på den här ljusstaken…

Och den här .

Ljusstake hund/katt [139kr]

Många har frågat efter de snygga flätade bokboxarna som är toppenbra förvaring till fjärrkontroller ,ljus,nycklar och annat smått som ofta ligger och dräller .

Box [179kr] [219kr]

De maffiga lerkrukorna …

Urna stor [549kr]

Krokar i flera fina varianter och massor av keramik .

Krok [79kr]

Ni bara måste in och kika hörni!

Nu har den populära keramiken i den här ljuvliga gröna glasyren äntligen fått påfyllning. Pastatallrikar, mattallrikar, assietter,skålar, kaffekoppar , uppläggningsfat och salladsskålar. fr[69kr]

Önskar er en riktigt fin dag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s