Hej hopp !

Hej på er. Jag blev så glad när jag kollade igenom helgens bilder i telefonen i morse .

Vilken mysig helg vi haft med våra undgomar .

Vi började helgen med glögg i huset . Choklad och körsbär som faktiskt alla tyckte var riktigt god ,glöggen finns i Victoria home .

Sedan blev det hemgjord pizza till middag . Fasen vad gott det är med getost .

Efter middagen ville Vilma att vi skulle åka pulka i den lilla backen som ligger alldeles i början av gatan .

Killarna mumlade nåt om,”inga täckbyxor och inga vantar eller mössor heller för den delen ”. Nu är det ju så att det här huset är riggat för att alla ska kunna vara med. Ett par färgglada täckisar och ett par lite för stora delades ut. Tre stycken stickade mössor med garnbollar och vinterhandskar i varierad storlek träddes på.

Japp! Då var alla klara . Nu skulle bara åkfordonen hittas !Ut till det överfulla garaget klättrades det över gamla barnvagnar,uppblåsta badringar och ett antal cyklar i blandade storknar . Tillslut var alla nöjda. Med en bebispulka i högsta hugg,en annan för två små barn,en stor skrana och två andra (vad det visade sej) dundersnabba skranor …

Blev en kväll i backen att minnas . Hujedamig vilka rekord det slogs .

Kvällen avslutades med en film och en rejäl skål karameller i de stora sofforna på övervåningen . Alla varvar nöjda och tyckte att vi haft en riktigt rolig kväll .

När jag efter jobbet på lördagen kom till lägenheten i stan var alla förnöjsamma med sin dag.

Själv hade jag och vår nya butiksansvarig Malene en riktigt rolig dag på jobbet . Ett otal paket slogs in och många ville hjälp med julgran en del med adventsljusstakar och andra med kläder.Älskar när kunderna är nöjda .

En ny härlig stickad väst har landat i butiken !
Och en mjuk , elegant och följsam långklänning som jag tänker använda med ett skärp

Butiken är stor så det har varit lätt att hålla avstånd ,handsprit finns alltid framme och dessutom har plastskydden vid bägge kassorna kommit upp. Känns väldigt bra det med.

Blev så glad när jag såg att min runda favorit spegel kommit in igen.Den har varit slut länge men äntligen har vi fått in några exemplar.Hela 120 cm i diameter är den!

Spegel 120 cm [798kr]

Det blev en lång stund här,hade bara tänkt kika in och berätta lite om helgen i butiken. Söndagens väldigt juliga aktivitet med barnen berättar jag om en annan gång känner jag .

Önskar er riktigt fin dag .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s