I år med kärleken

I dag är själva dagen D här älskling.Det har gått ett år sedan vi träffades första gången du och jag.

Det känns som om vi känt varann betydligt längre än så…Vi fyller redan i varandras meningar , hummar och håller med utan ord och tänker ofta på samma sak samtidigt .

Ändå finns alltid pirret där . Fjärilarna som dansar runt i magen och hjärtat som bankar på i bröstet varje gång vi ses.

När jag tänker på det här året känns allt som en saga . Gosigt, mjukt och varmt omfamnande,men det har också varit ett år av yttre prövningar. Allt som vi varit tvungna att avboka under året ,besvikelserna som har bytt av varandra.Resor ,fester ,restaurangbesök och konserter har flugit sin kos en efter en. Nu för tiden är avbokningar något vi kan skratta åt…oftast iallafall.

Älskade Daniel nu sitter den där vår kärlek . Stadig i alla väder .

Precis så där rejält som skärmväggarna som vi satt upp vid huset förra veckan . Dom som blev extra stabila med hjälp av en extra stötta på baksidan.

Vinden kan slita, pressa och dra,kylan få träet att spricka och solen kan steka med heta strålar torka ut brädor och fundament. Men det spelar ingen roll .

Vi kommer att vara kvar.

Men jag tar inget för givet. En floskel kanske men för mej har det varit en stor lärdom . Jag är så rädd om oss och de fina som vi har .

Vilken fin kille du är . Du är så uppmärksam på mej och mina önskningar och jag försöker göra detsamma för Dej .

Lördagens firande blev hemma hos Daniel och kilarna .Jag bjöds på en av våra favoriter Biff Rydberg när jag kom från en dag med full fart på jobbet. Våra gulliga ungdomar var förstås med och firade . Kändes verkligen så fint och rätt.

Vi blev inte ett dugg förvånade när vi märkte att vi köpt klockor till varandra bägge två! Jag fick en exakt likadan klocka som jag hade ,fast en annan färg ,samma märke till och med utan att du hade en aning om det utan bara köpte en klocka som du tyckte skulle passa.

Själv hade jag köpt en som det senare visade sej vara i det närmaste en kopia av den du redan har,haha! Vad är oddsen likasom ,så roligt och samtidigt föga förvånande .

Jag är så nyfiken på allt som vi ska uppleva tillsammans .

Vi har sån tur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s