Tada!

Det var dags för Bussiga klubben att komma hem till mej igår .

Och vilken trevlig kväll det blev! Dom är så fantastiska allihop.

Vi är fem tjejer som träffas hemma hos varann varje månad i ett rullande schema . Vi börjar med middag, det ska vara något enkelt är tanken.

Sedan var det dags för kvällens projekt .

Det stora rummet på övervåningen,med takhöjd till nock har blivit filmrum . De två stora fönstren och balkongdörren,som annars är något av det bästa i rummet behövde kunna täckas över så att rummet blir så där kolsvart och perfekt när man ska se på film.

Det var inte så enkelt som jag trodde kan jag säga… Takets vinkel skulle räknas ut och sedan skulle tyget klippas snett upptill, alla fyra längder .

Hål borrades i de nya skugglisterna och sedan skulle alla fyra längder ,två på varje sida häftas fast.

För att tillslut skruvas upp på den befintliga taklisten .

Tada!

De två yttre längderna ska förstås vara kortare än de två i mitten, men dom blev en halv meter för korta ,hmmm.Jag och den hjälpsamma expediten på Olssons tyger måste ha tänkt lite tokigt . Men,men det blir iallafall mörkt när man släpper ner dom.

Är ändå väldigt nöjd.Jag var ute efter en biokänsla och ville dessutom behålla höjden i rummet. Det var Cicci som jobbar som butiksansvarig åt mej som kom på idén . Får tacka henne för den känner jag.

Det blir en fin november dag idag. Är så sugen på att plocka fram advent redan nu, Novent heter det visst , på riktigt, det har ett namn . Får se om jag han hålla mej eller om Novent får komma in i huset .

Ta hand om er och varann kära vänner !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s