Bussiga klubben hos mej.

Gomorron vänner. När jag tittade ut genom fönstret i morse överraskades jag av att allt var klätt av vit gnistrande frost.

Suget efter advent och julen kom över mej som en stor varm famn. Det hjälpte ju förstås till att jag och Vilma började morgonen med att spisa några mysiga jullåtar.

I kväll kommer Bussiga klubben till mej.

Tanken var att vi skulle göra det fruktansvärt tråkiga jobbet att dra bort heltäckningsmattan i trappan. Precis som vanligt så blir det middag innan vi kör igång.

Har nu undersökt vad som finns under och det var ingen rolig historia . Det visade sej vara en typ av byggskiva som man inte kan måla på och under den förmodligen ganska dålig kvalité på limträ. Får bli att byta ut hela ytskiktet på planstegen med nya ” lock” som sätts ovanpå varje steg. Det här gör man inte själv. Det får bli en senare fråga alltså .

Kvällens projekt blir istället att få upp 4 längder av mörkläggningstyg framför de tre stora fönstren . Längderna ska häftas fast på en list som i sin tur ska skruvas fast längs efter taklisten . Hela vägen upp till nock vilket är 3,85 meter för att vara exakt.

Blir spännande att se hur det blir, återkommer förstås med resultatet.

Givetvis måste jag trycka in lite till att göra i kväll. Tänkte plocka fram mer av julen för att lysa upp och gosa till november lite extra hemma.

Ha en fin början på veckan nu.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s