Bara handskalade räkor!

Nästa månad firar vårt Cafe Victoria tjugofem år.Jag är otroligt stolt och väldigt tacksam över det.Genom åren har vi byggt ut och förändrat en hel del.

Idag har vi över hundra sittplatser fördelade på tre rum. Vi har lagt mycket krut på smaken på både våra mackor, maträtter och vi bakar de flesta av våra tjugo olika bakverk själva . Vår meny av godsaker har förfinats och utökats under åren.

Dessutom har vi alltid lagt stort fokus på att miljön ska kännas både mysig och intim.

Vår populära räkmacka har vi erbjudit enda sedan dagen då vi invigde Cafe Victoria 1995 .

Den har blivit lite av ett signum liksom vår sallad med heta räkor och vår egen skagenröra som serveras till bakad potatis och på baguette.

Från och med nu så kommer alla våra räkmackor, och sallader med räkor att göras av stora,fantastiskt smakrika och handskalade räkor!

Njut av Vickans fantastiska Räksallad [119kr]Bakad potatis med vår räkor och skagenröra[95kr] eller prova vår populära Räkmacka [99kr] eller varför inte testa en baguette med räkor och vår egen skagenröra [89kr]eller Heta räkor,salladen för dej som gillar hetta [119kr]

Ni bara måste testa!

Köp med dej och överraska hemma med någon av våra maträtter ,matiga mackor eller nybakta bakverk eller sitt i vårt mysiga Cafe Victoria och bara ha det gott för en stund.

Vi har öppet 10-18 alla vardagar lördagar 10-16 söndagar 12-16.

Välkomna !

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s