Mina skatter

Gomorron kära vänner.

Visst har vi alla våra inredningsfavoriter hemma, såna som betyder mycket och som känns som våra små, eller för den delen,stora skatter.

Lampor är nog mina största skatter här hemma. Gillar verkligen fina lampor som sticker ut.Både som inredningsdetaljer och för att de ger en mysig stämning.

Precis under den här tiden på året när kvällarna är så där magiskt kolsvarta . Då behovet av något som lyser upp tillvaron känns som omättligt stor . Då tänder jag massor av ljus. Det får mej att älska höstmyset.

Men samtidigt som jag sitter där med min kopp kvällskaffe börjar det bubbla i mej. Längtan efter advent blir större för varje dag nu .Lådorna med jul-och adventspynt står som mina för mej ovärderliga skatter på vinden och väntar på att få komma fram. Kan knappt bärga mej ! Ska jag vara ärlig så kom granarna vid pardörrarna ner i de stora krukorna häromdagen .

Några fantastiskt naturtrogna fejk-grankvistar har testats i vasen på träbordet . Längtar så mycket efter dagarna när jag får go-bananas med massor av julmys.Men än så länge får dom ligga i lådan och vänta ett pytte litet tag till ..,

I år har jag hittat en hel del nya skatter också,stjärnor …

Och den här renen tycker jag är så fin i all sin naturliga krokighet.

Dagens outfit får bli den här nya byxan som är tight upptill men vid och fallande i benen med dragkedja i sidan för bästa passformen .Dom är lätt stretchiga och det bästa av allt,höga i midjan.

Hoppas vi ses i butiken eller cafeet idag!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s