Stämningar

Gomorron på er vänner . Jag har en liten reflektion.Spelar det någon roll om man är en sån som är mest styrd av känslor eller tankar när man inreder ? Definitivt! alla dagar, tänker jag.

Jag är en verkligen en sån som ibland styrs ganska mycket av känslor (no skit Sherlock ,tänker ni som varit med här ett tag). Började fundera på det här i morse då jag fotade den torkade brudslöjan (ännu en gång.)

Brudslöjan som var den spretiga,skira delen i en härlig bukett med maffiga rosa pioner som jag fick av min älskade Daniel i somras .

Vasen står i hallen och jag passerar den varje gång som jag går från den ena sidan av huset till den andra. Varje gång jag ser den tänker jag på honom .

En del av mej inreder definitivt med inspiration av känslor, fast ännu mer inspireras jag av stämningar (som ju egentligen också är ett hopkok känslor ) .

Men allra mest just nu iallafall inreder jag mest estetiskt efter form,storlek,struktur och material .

Jag gillar krockar där mjukt möter hårt,svalt möter varmt och svärta möter ljus.

Skärbräda som precis kommit in till butiken

En blandning av allt fick det bli häromdagen då Vilma kom hem med sin sagolikt fina keramikskapelse som hon gjort .Rådjuret hade spruckit under bränningen i ugnen när hon gjorde den i skolan . Men nu har jag lagat den,det ena örat sitter på trekvart och sprickorna är för evigt en del av rådjuret.Älskar den.

Det som inte är perfekt,exakt,jämnt och precist men unikt med massor av personlighet och skavanker . Det är väl så som man är som människa också känner jag nu när jag skriver om det.

Mitt kök

Ha en fin start på veckan vänner !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s