Bussiga klubben och middag hos mamma .

Nu vänner vill jag inspirera er . Vi är ju inne i hösten och visst blir man extra sugen på långa och mysiga middagar . Häromkvällen var jag och Daniel bjudna till mamma.

Vi började med fördrink ,en riktig specialare. En bubblig limoncello. Den var verkligen åt det annorlunda hållet,men god. Inget att dricka mängder av men inte alls dum att smutta på.

Middagen avnjöts i hennes rymliga men ändå mysiga uterum. Det serverades lax gratinerad med västerbottensost och kokt potatis, galet gott.

Hos mamma

Några dagar senare var det dags för Bussiga klubben att träffas igen efter sommarens uppehåll .

I var hos Anna-Karin -vid havet. Hon och hennes Henrik har det så himla snyggt och hemtrevligt i sitt hus.

Hos Anna-Karin -vis havet

Vi åt surströmming ,behövs inga fler ord känner jag, älskar surströmming och ni som håller med förstår vilken lycka det var.

Det är så upplyftande att träffa tjejerna . Vi har så mycket att prata om barnen,barnbarn och även barnbarnsbarn förstås . Men även kärleksrelationer,där har vi ett outtömligt ämne .

Vi lever med olika förhållanden och det gör allt ännu mer intressant . En är gift sedan typ hundra år, en har varit sambo ännu längre och en annan är singel och supernöjd med det sedan många år och två av oss är särbo sedan nåt år.

Och förstås gick vi igenom allas status i klimakteriet för dagen. Mmm det är blandad kompott kan jag säga . Precis upp i, på väg ur, varit på väg ur i tio år och klar förra sekelskiftet .Det blev sjukt mycket skratt iallafall !

Idag har vi öppet butiken och cafeet 12-16. In och ät nåt gott,mys i kubik och inspireras massor .

Victoria home

Ha en fin söndag .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s