Det personliga hemmet

Vad betyder det att ett hem är personligt för dej ?

[I mitt sovrum står den gamla släd-sängen som hängt med sedan jag var 21 och flyttade hemifrån. Vasen [249kr] (finns även som glasklar) kaffemuggen [119kr] och ljuslyktan [149kr] hittar du i butiken .

Hänger det ihop med kökssoffan som du ärvde efter farmor, mattan som du fick av en granne som flyttat eller vasen som du suktat efter länge, länge och som du fick av tjejgänget på din senaste födelsedag eller är det kanske taklampan som ni köpte när du och älsklingen till slut tog steget och flyttade ihop?

[Ovanför mitt svarta matbord i matrummet vid köket hänger favoritlampan! Finns i Victoria home nu [ 4998kr]

För mej betyder mitt hem en plats där jag är trygg och kan vara kreativ. ett ställe som jag  förändrar efter årstid och humör.

[På övergången ]

Huset är en tegelvilla som byggdes 1974,här bor jag och min älskade Vilma, som bor hos mej varannan vecka .Det är ett hus med ganska stora och luftiga ytor på 230 kvm fördelat på 6 rum och kök.

Jag och Vilmas pappa flyttade in 2002 och började med att måla ALLT innan vi flyttat in. Alla väggar, som enligt dåtidens standard klädda med ur snygg linneväv och krävde minst 4 varv färg för att täcka, lister, 11 innerdörrar och alla trätak. Hälften av golven var klädda med heltäckningsmattor som byttes ut mot brädgolv som direkt målades heltäckande vita, insidan av alla stora fönster med fastsittande spröjs målades också vita liksom trappan, denna makeover gjordes på 8 dagar med hjälp av min fantastiska mamma.

En hel del har hänt sedan dess jag tänkte återkomma med det vid ett senare tillfälle .

Summan av all kardemumma är väl att ett hem är där man ska trivas, ladda med energi, njuta av livet med vänner och kunna vara sej själv tänker jag.

Så tänker jag, hur tänker du? skulle vara jättekul att få höra dina tankar om hur du ser på ditt hem.

Ta hand om varann!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s