Fräscht !

Det är tidig onsdag morgon hemma. Sitter och njuter av att huset är nystädat och fönstren putsade (iallafall på nedervåningen och bara på insidan,men ändå ).

En av mina nya kopp-favoriter [119kr] tunn men håller kaffet hett lääänge.

Älskar känslan av fräschhet,att ha varit i varje vrå med dammsugaren, torkat alla golv, ha fejjat och rensat i lådor och skåp.

Sammetssoffan är beställningsvara i Victoria home [15998kr]inkl. Frakt Taklampa beställningsvara [8500kr] exkl frakt

Är så tacksam att just dom är min personal . Det blir en dag i butiken och cafeet idag ,är alltid roligt att träffa våra underchefer Cicci och Frida. Förstås även alla andra gulliga tjejer i personalen,Ångan,Sofie,Sandra och Amanda som gör ett fantastiskt jobb i dessa tider .

Cafe Victoria

Även alla åtta tjejer och killar som jobbar helger och lov är så otroligt duktiga .Åsså mamsen förstås, som brukar åka hem efter att hon städat på morgonen, så mycket värt .Är så tacksam att just dom är min personal .

Det är en annorlunda tid och vi klarar förändringen bra ändå ,än så länge. Men visst märker även vi av den här tiden som verkligen är kantad med utmaningar .

Vida ursnygga brallor med knappar [500kr]

För mej är mina företag så mycket mer än ett jobb ,det är en livsstil och en del av familjen . I höst firar vårt mysiga Cafe Victoria 25 år och vår stora livsstilsbutik 10 år.

Unik serveringsvagn [2500kr]

Är så sugen på det svarta sideboardet i butiken. Gjort av plåt och järn, med ett nätt intryck ,modernt och elegant på samma gång .

[Sideboardet är 90x 135 cm och priset är [1798kr] staty [298kr] 35vm hög gröna keramikvaser/ lyktor [79kr] [139kr]

Det fick bli favoritkjolen [400)kr]och vita blusen av skönaste bomull 700kr] kappan som även finns som ljus använder jag både utomhus och inne [900kr]

Hoppas att vi ses idag!

Sköt om er och ta hand om varann.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s