Kärleken

Bjöd älsklingen på lunch hemma häromdagen,så himla mysigt att få träffas en stund mellan varven .

Att få till varannan veckas liv är ju lite speciellt och (om jag ska vara helt ärlig ) en utmaning.Vi har våra tre älskade barn,jobb,nära och kära,två hushåll och träning att få ihop .Krydda det med en grymt passionerad och intensiv kvinna som jag. Lägg sedan till en lugn,otroligt snäll,rolig och väldigt klok man så har man en mustig gryta med en härlig blandning av allt!

Missförstå mej inte,jag är så obeskrivligt tacksam att jag träffat Danne, som visade sej vara mitt livs kärlek . Vi fungerar och tänker likadant i så mycket att det är löjligt.Redan nu behövs sällan ord när vi lagar mat eller gör något annat ihop.

Men såklart funkar vi även olika på vissa plan. Det kanske inte kommer som en chock men jag är den som är (en aning) hetsigare och mer stressad och Danne står för det mer eftertänksamma och förnuftiga (ibland), olikheterna inspirerar ,ger dynamik och kan röra om i grytan ibland och det behövs ju också känner jag. Det finns ingen risk att det blir tråkigt alltså.

Vilka gupp än livet bjuder oss på så löser vi det och under tiden har vi tänkt skratta åt åkturen, eller gråter för den delen .Kunde för mitt liv aldrig tro att jag skulle känna så här djup kärlek ,att vara så här nära och att få vara älskad och älska precis som den jag är. Har sällan varit så glad att jag haft så otroligt fel.

Ljusstaken (som egentligen är en vas ) , muggar och den stora vasen hittar du i Victoria home

Ta hand om varann och Happy friday på Er!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s