Är inte riktigt där än

Precis som vanligt så är jag super peppad och alldeles för tidig på nästa firande och årstid (tvärtemot mindfulness kan man säga ) inget jag rekommenderar hehe,fast jag jobbar på att bli bättre på att vara i nuet .

Nu är påskriset framme .

Är inte riktigt där än ,säkert nån mil eller två ifrån om jag ska vara ärlig. Det jag på ett jätte krångligt vis skulle komma fram till var att jag redan satt i fjädrarna och hängt äggen på påskriset här hemma.

Ett väldigt enkelt sätt att ta in känslan av våren,känner jag. Vi har så många fina ägg,fjädrar och små gulliga pippifåglar i butiken . In och hitta dina personliga påsk favoriter .

I morgon blir det cykeln till skolan för Vilma,bara en sån sak. Är väl ett vår-tecken om något .

V ä l k o m m e n V å r en !

Sköt om Er hörni.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s