SPORTLOV

Jamen då var det dags för sportlov för alla kids. Jag och Vilma är återigen tillbaka i huset . Vi kom hem i går eftermiddag och kände oss plötsligt rätt slitna bägge två. Vilma tog sej ett hett bad efter middagen och själv passade jag på att ta en lång och varm dusch.

Älskar figurerna och krukan som kom in till butiken förra månaden
Hemma

Vi somnade rätt tidigt så idag är vi glada och fyllda med energi igen. Blir ett pass på gymmet vid lunch och efteråt ska jag ta med mej barnen och äta på Cafe Victoria och sedan blir det Jump tills dom stänger .

Danne och killarna följer med oss hem och kanske blir det ett dopp i ute i spabadet ikväll .

Är så glad att få meddela att vi nu fått in doftljusen från Voluspa i Victoria home. Fantastiskt fina dofter att välja mellan. In och dofta dej fram till din favorit . Just det,det är ett riktigt bra presenttips också!

Flera storlekar och dofter att välja mellan

Önskar Er en fin dag vänner .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s