Bonusfamilj

Hejsan hoppsan alltså . Sitter i Dannes kök den här söndagsmorgonen. Vi har haft det så himla mysigt med våra barn och Vilmas kompis Meya. Allt är bortplockat bort efter en mega frukost. Nu pysslar barnen med sitt,dom verkar vara så nöjda och glada efter lördagskvällen .

Barnen

Efter att jag och Noah (Dannes äldre son som jobbar helger hos mej) jobbat klart igår så åkte vi ner till stan för att möta upp Danne ,hans andra son Joel ,min Vilma och hennes Meya.

Sitsar av långhåriga fårskinn
Packade upp fårskinnskuddar i Victoria home

Efter middagen på Eurasia gick vi på bio . Var så längesedan,tidigare i livet besökte jag bion varje vecka under väldigt många år .

Barnen enades och valde till slut att se Sonic ,för mej och Danne blev det Gentlemen. Den hade kanske inte det största underhållningsvärdet för mej,trots fenomenalt skådespeleri av en gedigen rollista ,snyggt foto och proffsigt regisserat .

Här sitter vi nu, som två fåglar tätt ihop på en stadig pinne i det stora bonusfamiljeträdet med barnen flaxande ,skuttande över och under oss. Vi är nöjda över livet och tacksamma över vår stora kärlek.

Det var definitivt inte här som jag planerade att vara, eller i min vildaste fantasi ens för ett ögonblick trodde att jag skulle befinna mej .

Men jag är så nöjd och tacksam att livet efter några kringelikrokar,återvändsgränder och avtagsvägar till slut tagit mej hit . Jag är där jag vill vara nu och så långt som jag kan se.

Önskar Er en skön söndag .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s