Träningen

Jamen nurå, nu är jag och mamma inne på tolfte träningsveckan .

Känns hur bra som helst, ingen värk förutom träningsvärk, men den skall ju alltid  vara där, otroligt att inte mina gamla skador i ryggen och nacken inte känns av.

Jag har ökat på och ändrat i träningsschemat tre gånger under den här tiden för att komma upp i dagens dos som vi kört på i snart två veckor.

Fyra timmar på gymmet delat på fyra pass i veckan och sex timmar i löparspåret med pumpstavar och för min del också viktväst på tio kilo för att få ut mesta möjliga ansträngning (har funderat på att hänga på ett bildäck att dra efter mej också, hehe). Jag skojar, bildäck fick mina draghundar som jag hade när jag var yngre dra runt på under cykel turer och promenader.

Resultat då?

Ja hörni vad skall jag säga där, jag väger mej inte längre och oftast väger man ju mer när man får mer muskler men visst känns kroppen mer stadig och fast och styrkan har ökat riktigt bra och under allt lull lull finns det nog lite mer muskler än för tre månader sedan.

I dag skall jag vara i butiken, är väldigt nyfiken på att se hur den nya rosa kulören blev i första rummet.

Jag och Elsas pappa skall besöka hennes dagliga verksamhet nu på morgonen och kolla in hur det ser ut, hälsa på dom som jobbar där och se var det ligger. Efter sommaren ,eller egentligen redan under sommaren skall Elsa få vara här en stund på dagarna och få göra roliga saker.

Det blir bra känner jag.

/Kram Victoria

5 reaktioner på ”Träningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s