Elsa slutar skolan, Bussiga klubben kommer och träningen har gett resultat.

Ny vecka och jag fortsätter att vara i Juni månad fast det är Maj, ”dagvill” har man ju varit med om men ”månadsvill” är något nytt.

Slås av hur uppstressad jag blir när jag tänker på Midsommarafton,flickornas skolavslutningar och Elsa som tar studenten och allt, då jag plötsligt kommer på att det nästan är en månad kvar.

Känns förresten märkligt att Elsa skall sluta i skolan, hon fyller 21 i höst. Hon har fått plats på en daglig verksamhet där hon kan vara några timmar varje dag och träffa kompisar och få göra roliga saker.

Känns lite sorgligt på något sätt att skoltiden är slut, hon tycker att skolan är så himla kul, hoppas att dagliga verksamheten kommer att ge henne lika mycket.

Så himla passande nu när vi kommer att ha två juni månader är att det fortsätter att komma in fina sommarkläder till butiken mest varje dag, härliga klänningar, somriga toppar och massor av byxor i capri längd nedanför knäet.

Idag blir det gymmet, vi skall träna rygg och mage efteråt skall vi gå powerwalk. Känns som om jag plötsligt fått resultat i form av mer muskler och mindre lull lull.

[Under promenaden i spåret går vi förbi flera fina grillplatser]

Så funkar det ju ofta att det tar ett skutt till nästa nivå när man tränar, sedan är man på den där nivån ganska länge tills man hoppar till nästa.Kul att det händer något ändå känner jag!I kväll kommer Bussiga klubben till mej.

[Dukar förstås ned favoritkeramiken från Sthål som vi har i Victoria home]

Har längtat jätte mycket efter tjejerna, det kommer att bli så skoj.

Efter middagen som i kväll blir Avokadosoppa med vitlöksbröd blir det jobb i trädgården och där finns det massor att göra, det kan jag lova.

Återkommer och visar hur fint det blev imorgon.

Ha det fint nu.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s