Jamen tjenare! hur bra självkännedom har jag egentligen?

Min favoritdag är här, var fjortonde dag har jag en dag helt utan tider att passa och måsten att göra så allt som jag ändå gör känns extra bra att få gjort.

Har alltid en tanke att det skall bli så himla soft och att jag bara ska gå runt i huset i sakta mak i morgonrock hela dagen.

Tjenare?! Ibland funderar jag på hur det är ställt med självkännedomen egentligen.

Brukar inte så ofta bli så om jag säger så, nope! Är för speedad för det, har myror i både brallan och huvet .

Men jag försöker verkligen och oftast går det bra att ligga och dra mej en timme eller till och med två, men då börjar det krypa i benen och ryggen blir stel.

Upp och hoppa, sedan är det full speed och nu med allt trädgårdsarbete så har jag hur mycket som helst att fixa och dona med (som om  det inte räckte med allt inomhus, allt är förstås oftast riktigt givande och kul särskilt när jag är utvilad när jag börjar).

Nu spirar det för fullt i planteringarna och mina övervintrade växter ska äntligen snart få komma ner i sina sommarurnor, det är alltid lika kul att göra fint i dom.

De (dom som vet och har tålamod) säger att man skall vänta tills risken för frost är över runt 11 juni, det datumet har jag aldrig väntat på.

[Här står dom i sina murarhinkar och väntar,kanske ett litet tag till…]

OM risken för frost mot förmodan kommer när jag planterat dom i sina urnor så är det bara att täcka över älsklingarna med lakan den natten tänker jag.

Har fått hem så mysiga plädar i Victoria home i veckan både i sammet och skönaste bomull.Egentligen använder jag plädar här hemma mest under sommaren som när man så gärna vill sitta ute lite till på kvällen fast det egentligen är för svalt.

[Och kuddar utomhus hörni,ta ut favokuddarna från vardagsrummet,de behöver inte alls vara några speciella kuddar för utomhus ]

Älskar den här mjuka grå som också finns i natur vit så mysigt att svepa om sej i.

Nu blir det seriemys i soffan med Handmaids tale och Inredningsmästarna.

Ha en riktigt fin söndag på Er.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s