Äntligen får de komma ut!

Plötsligt är sommaren här, jag har inte tagit tag i allt trädgårds och utefix ännu, men loungemöbeln har kommit ut och igår åt jag och mamma ännu en middag ute vid trädgårdsbordet, fantastiskt och det är bara Maj månad.

Vilma och hennes kompis badade och vi lindade in oss i plädar och flyttade ner till loungen efter middagen.Gulliga Petra en av Vilmas kompisars mamma skulle hämta sin dotter och passade på att slå sej ner en stund.

Mysigt med såna här enkla och mysiga stunder.

Har varit uppe på övervåningen i morse,här uppe är det väldigt ljust och jag gillar konstrasten med min rustikare något dovare nedervåning.

Nu har de övervintrade växterna som stått här uppe hela vintern fått komma sej ut för sin första dag i det fria, det är nästan så jag ser hur glada dom blir av att känna vinden på bladen. De får förstås  stå i skuggan de första dagarna men sedan skall dom planteras i sina urnor vid muren.

Ha en riktigt fin söndag på Er nu.

Glöm inte solskyddsfaktor.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s