Där går ju jag bort direkt känner jag .

Nu fina ni är våren på väg, snön smälter fort nu, äntligen droppar det både här och där .Från hörnet på garagetaket ner på klätterrosen New dawn som tacksamt tar emot varje droppe,egentligen skulle jag behöva skydda rosen mot vårsolen med säckväv innan frosten gått ur jorden (sådär runt midsommar alltså ).

[New Dawn förra sommaren ]

Skämt å sido, härligt med en ny årstid känner jag, nya utmaningar och att få börja planera och skissa på sommarens utelivsprojekt.

[Förra året målade Bussiga klubben och jag utbyggnaden ,check på den i år alltså ]

Tänker verkligen försöka hålla nere alla måsten och göra-listan får inte bli för lång tänker jag, men det brukar ju inte gå jätte bra men jag skall verkligen koncentrera mej på att njuta den här våren och sommaren, får se hur det går med det projektet .

[Altanen i loungen skall slipas i år ,igen ]

Nu till något helt annat ,dom som vet (oklart exakt vilka) säger ju att man skall vara konsekvent i sin blogg,att man håller sej till ett och samma tema hela tiden.

Där går ju jag bort direkt känner jag.

Jag vet inte hur ni tycker men jag känner att livet innehåller ju så många delar och för mej känns det så skönt att tvinga mej att fokusera på flera intressen samtidigt och skriva om alla delar här som jag tycker är så roliga och viktiga, annars går jag gärna ”all in” och det blir lätt bara ett intresse som uppfyller mej. Men livet blir så mycket bättre när det är mångsidigt har jag märkt och fyllt med massor av olika intressen.

[Hemma hos mej ]. Så här kommer det även i fortsättningen att handla om både inredning,träning, trädgård, mina flickor och att ni också får hänga med mej på mitt jobb i butiken och cafeet nu och då.

[Vårt nya ”matrum”i Victoria home ]

Nu blir det styrketräning,femte veckan börjar idag ,känns riktigt kul att vara i gång igen.

Hej hopp!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s