Jajamensan nu är man klar.

Jajamensan nu är jag klar hörni!

Så klar som jag kan bli, väskan är packad som vanligt med alldeles för mycket kläder ,min guldiga Formex pärm är med och självklart dramaten väskan, den där ubertöntiga med de gnisslande hjulen ni vet.

Jag hinner med en kopp kaffe och en skvätt Proviva till och måla på nagellacket ytterligare ett varv innan jag skall hämta mamma som förresten är minst lika laddad som jag.

Mässan börjar ju inte förrän på onsdag morgon ,så idag skall vi njuta av Stockholm, inspireras av inredningsbutiker och cafeer och även om jag brukar tänka att nu är jag ledig och skall försöka att inte tänka på jobbet så brukar det visa sej vara ett omöjligt uppdrag.

[Det är så fint i butiken nu]

Min butik och cafe följer mej alltid i tankarna och ideer om förbättring finns alltid där ,så kommer det att vara även under den här dagen och jag delar gärna med mej till Er av inspirationen.

Ha det gott hörni!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s