Lite som en kvinnlig Stig Helmer…

Söndag ,sovmorgon och packningsdag inför Formex inköpsmässa .Pirr i magen.

Värsta nörden , pirrig för en inredningsmässa ?!

Jag vet och det stämmer helt klart och det står jag för till hundra procent.

Lite som en kvinnlig Stig Helmer kommer jag att dra runt på en Dramaten väska med gnisslande hjul fylld med kataloger och en guldpärm under armen .

Japp,så är det .

Men i dag är det söndag och jag skall passa på att mysa,krama och pussa på flickorna hela dagen så mamma-batterierna är laddade och klarar sej hela veckan.

Måste bara få berätta ,vilken dag jag hade i butiken och cafeet igår en helt fantastiskt rolig dag.

Det första jag såg när jag kom in i butiken var det otroligt snygga militärgröna rummet ,som vi kommer att kalla ”verkstan”. Cicci hade flyttat dit alla hyllor och gjort det så galet snyggt, med en herrig känsla, vuxet men ändå lite rufft och så mycket kreativitet. Jag blev så inspirerad.

Det måste du bara kolla in när du kommer till oss nästa gång.

I cafeet var det också galet, med alla 120 platser upptagna av fikande och ätande gäster ,jag hjälpte till med att stå i kassan och servera semlor, räkmackor ,morotskakor, prinsesstårta, kycklingbaguetter och massor av rykande heta latte.

Precis en sån dag som jag gillar allra mest, full fräs från morgon till kväll.

Blev inte någon sen kväll i säng kan jag erkänna,tog en promenad och hämtade Vilma som varit på badkalas hela dagen, lite kvällsfikamys och film blev det i alla fall innan vi släkte lampan och jag gick ner till min säng.

Är väldigt tacksam för den roliga lördagen.

Förresten har du något särskilt som du vill att vi skall söka efter på formexmässan och ta in i butiken, är det något som du söker till ditt hem ? skriv gärna och tala om vad så kan jag gå på jakt.

Ha en skön söndag .

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s