Jag är ingen people person

Nu är vi inne på första advent veckan, jag har pyntat och fixat här hemma länge nu . I kväll skall  jag och Vilma klä granen, tanken var att vi skulle göra det igår men min brors äldsta son fyllde tjugo fem så självklart ville vi fira Henke på hans dag.Det är ingen hemlighet men skall jag vara helt ärlig så är jag ingen ”people person” jag har nog aldrig varit det heller.

På gott och ont kanske, när jag tänker efter så har jag alltid haft projekt att bli klar med och har liksom alltid haft fullt upp om jag säger så och mina gulliga kompisar har hjälpt mej så gott de kunnat.Det är nog i vuxen ålder (och lite senare) som jag förstått att inte alla funkar så.Jag har alltid gått ända in i kaklet om man säger så.

Att förbereda sej för en tävling i två år ,när jag tränade kroppsbyggning till exempel, trodde jag var ett sätt som alla funkade på, man måste ju göra sitt absolut bästa i alla lägen?!

[Tre tävlingar blev det två Norrlandsmästerskap och ett SM alla i juniorklass ]

Att måla ett rum i sex timmar utan paus eller att bygga snökoja med brorsan timme ut och timme in under mörka vinterkvällar, för inte kunde vi ju bygga en normalstor snökoja, nope! hela kvarterets ungar skulle rymmas i den , helst samtidigt.

Det här sociala är kanske inte min starkaste gren om jag säger så.Visst har jag fått höra att jag kan vara riktigt rolig och till och med underhållande ibland men jag trivs rätt bra ensam, har jag förstått, även om jag tycker att det är supermysigt att träffa kompisar så blir det inte av så ofta.

Men det har nog med åldern att göra också, man hinner inte med vännerna så mycket som man skulle önska.

Åh va fina kompisar jag har som orkat hålla kontakten ända sedan vi var barn, Monika, Åsa,Camilla, Anna , Ingela och säkert har jag glömt några .

[Camilla och jag som bodde granar hela vår uppväxt ]

Blir tårögd bara jag tänker på dom här gulliga och omtänksamma tjejerna.

Tack för att ni är kvar trots att jag är som jag är.

I dag skall de sista listorna från inventeringen räknas ihop blir väldigt skönt när det är klart jag skall beställa fina djuptallrikar i två varianter i mina absoluta favoritserier i köket.

Många kunder har frågat efter dom och till veckan kommer dom, blir kanonfina julklappar också!

Förresten måste tipsa om en supermysig kväll som vi skall ha i butiken nu på onsdag kl.19-21.

In och anmäl dej och ta gärna med dina vänner också!

kundservice@victoriahome.se .

Nu blir det morgonmötespromenad.

Ha det fint hörni.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s