Kan det verkligen stämma?

Jag måste få börja med att tacka min fina pappa på Farsdag, tacka för all hjälp som har ställer upp med och för att han alltid finns till hands . Är väldigt tacksam att jag har en så genuint snäll pappa som dessutom alltid haft mängder av tålamod, för det har nog behövts med mej som dotter genom åren. Självklart skall jag fira pappa i eftermiddag innan jag startar loppisen. Nu fina ni över till något helt annat, jag har länge undrat över en sak.

Hur har ni det med adventsstjärnor, adventsljustakar och julpynt ?

Jag läser i tidningar och hör ganska ofta både här och där om människor som skall ta fram ”jullådan” från vinden.

Kan det stämma? Att det bara är EN låda alltså på riktigt ,eller är det något som man bara säger .

Jag fick hjälp av Bussiga klubben förra året med att tömma min femton meter långa vind på julpynt.

Som ni redan förstått så är jag inte lagom på något vis och speciellt inte när det gäller julpynt, julkulor, adventsljusstakar, renar, julgranar (man måste ju ha lite olika modeller att välja mellan)för att inte tala om skogen av bordsgranar, grankvistar, granrisgirlanger, jag är allergisk (på riktigt)mot både lava, mossa och gran så det är fejk som gäller hemma hos mej och det i mängder dessutom förstås, men det funkar fint och nu för tiden ser fejk väldigt naturligt ut ändå.

[Evighetshyacinter med snö och allt ,finns i butiken nu]

Kolla in alla fina fejkgranar, girlanger och grankvistar i butiken ser hur äkta ut som helst och dessutom barrar dom inte ett smack. Nä på min vind är det definitivt inte EN jullåda  inte ens tio eller tjugo med pynt stoppar, men kanske fyrtio…

Tjugofem års samlande hade blivit monstermängder och i fjol var det tid att rensa.

Alla femton meter av vindsförråd tömdes och bars ut på övervåningen.

Jag har loppis i eftermiddag och där kommer massor av julmys att vara .

Jag hade tänkt ha en trädgårdsloppis i somras men det hann jag inte med så nu blir det även trädgårdsloppis samtidigt.

[Loppis]

[Loppis]

[Loppis]

Trädgårdsstolar, en trädgårdssoffa,urnor,krukor, kuddar ett litet trädgårdsbord toppat med massor av julpynt, kuddfodral,gardiner, kläder, väskor,dukar och en massa annat hips som happ bara , ja så får det bli!

I eftermiddag klockan fem öppnar jag garagedörren och du är så välkommen.

/Kram Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s