Det värmde mej

Gomorron på Er, sitter och dricker mitt kaffe tittar ut genom fönstret och ser att idag blir det en fin dag för inomhusmys i butiken. Ibland fina ni blir jag extra glad när jag går runt på jobbet som till exempel förra veckan då jag pratade med en av våra stamgäster han är sedan många år inne och fikar minst en gång i veckan .

Den här gången berättade han att han lider av kronisk yrsel, men varje gång han kommer in till cafeet så försvinner hans yrsel . ”Som magi” ,som han uttrycker det , kanske beror det på att han ofta känner sej stressad och att han blir lugn av vår stämning i cafeet, trodde han själv.

Det värmde verkligen mej att höra och jag blev väldigt berörd av hans berättelse.Det känns fint att förutom hembakta bakverk och god mat också kunna hjälpa någon att må bättre för en stund.På tal om att må bra så pratade jag om prydnadsäpplena som nu blivit röda och fina och med det fantastiska juldoften på Olivialjuset bredvid så tog det inte lång stund för julkänslan att infinna sej (jag har ju sällan långt till den,men ändå).

Nu kommer mamma och hämtar mej, kanske vi ses i butiken eller cafeet idag.

Thingeling!

/Kram Victoria

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s