Bussiga klubben på gång

Gomorron hörni.

Vilka fina dagar det var förra veckan, jag var hemma några dagar med Vilma på hennes höstlov.

Hon lekte med min halvsyster Lisa och dom gjorde slime (gud va hon har tjatat om att få raklödder, lim och linsvätska för att göra denna kladdiga smet) nu hade hon äntligen fått alla ingredienser och lyckan var total .

Vet inte om jag tycker att det är så där jätte kul när det här slimet hamnar både här och där i huset men snart är linsvätskan slut, yey!

Det har varit mycket inte-nudda-golv alla kuddar(och de är väldigt, väldigt många)  skinn och plädar som åker ut på golvet. på dom gick vi i tåg och balanserade efter varandra .

Mellan varven blev det förstås en kaffekopp eller två och bläddra i en inredningstidning just nu är det bara julnummer som gäller, älskar när dom börjar komma in till affärerna.

Men nu är en ny vecka här och den börjar på bästa sätt.

I kväll kommer Bussiga klubben till mej, det var en hel månad sedan jag såg någon av dom och jag längtar efter att träffa alla igen.

Jag skall bjuda på Morotssoppa med vitlöksbröd. Kvällens uppdrag är att plocka fram allt till loppisen , det kommer att bli super och jag är så tacksam att få hjälp med detta mega-uppdrag.

Jisses vad mycket som kommer att dyka upp där, helt sjukt, det blir blandad kompott minst sagt ljusstakar, vaser, glas, trädgårdsgrejer , julpynt ,kläder, textilier och massor, massor med annat.

Det kommer att bli en superkväll känner jag!

Loppisen kommer att ske på Söndag 12/11 kl 17 .

Men nu blir det långpromenad.

Ha en fin dag hörni.

/Kram Victoria

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s