Jag rafsar runt och rensar massor.

Gomorron fina ni.

Hoppas att ni haft en lika lång och slapp sovmorgon som jag, inte pjåkigt alls älskar sovmorgnar.

När jag väl klivit upp han jag bara till min walk in closet som ligger precis bredvid sovrummet och skall välja ut vad jag skall ha på mej idag så börjar städmonstret i mej att vakna.

Jag rafsar runt, slänger och rensar ut massor av kläder, en del hamnar på loppisbordet ute i garaget. Blev luftig och härligt mellan galjarna igen ,i fjol målade jag alla hundra galgar grå och sprayat själva metallkroken mässing och nu har jag bestämt att skall ett nytt plagg in så skall ett annat ut.Hade ovett svagt ögonblick tänkt måla och spraya fler galjar men det tänker jag inte ,icke sa Nicke ,ett plagg  in ett ut gäller så det så.

Så härligt med en rejäl utrensning , det är mitt bästa tips till Er.

Rensa, rensa ,rensa.

Kanske inte så roligt inredningstips men så otroligt inspirerande och skönt när man är klar.

Dessutom får jag plats med lite nya kläder också , idag kör vi sista dagen på vårt fina erbjudande !

[Gäller alla kläder ,skor och väskor .Sista dagen idag !]

I eftermiddag och ikväll tänker jag bara mysa här hemma och kanske skall jag plocka fram lite mer advents- och julmys från kartongerna som står på övervåningen ,massor av härligheter är kvar även om jag tagit fram både granrisgirlanger, grankvistar ,ljusslingor och en och annan stjärna.

Har redan fått några nya juliga favoriter känner jag, en av dom är luciakronan så enkel och stämningsfull.

En annan är den lurviga bocken och de nya julkulorna, älskar julkulor och i år blir granen dov med  smutsiga nyanser av blått, grönt,grått och guld . Kolla in de här matta glaskulorna med en metallisk rustik känsla .

Allt hittar ni i butiken Victoria home förstås.

In och inspireras och hitta det där speciella, utvalda och annorlunda inredningsdetaljen och fynda massor av fina kläder ,skor eller varför inte en ny snygg väska .

Fynda och njut av en fin söndag.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s