Jag är intensiv.

Gomorron på Er, det har börjat ljusna och jag ser redan att det kommer att bli en fin dag. Ibland eller oftast så reflekterar jag inte så himla mycket över hur jag är,  man ju som man är och det har man ju alltid  varit, om man säger så men ibland så kommer det över mej, då märker jag att jag kanske är en aning to much eller på svenska, jag är intensiv.

Jag hade tänkt lägga till ett ”ganska” före ”intensiv” men bestämde mej för att det inte riktigt stämmer i mitt fall.

Jag är intensiv i allt jag gör kort och gott.

Som nu till exempel när vi närmar oss min absoluta favorittid på året advent och julen så är jag ännu mer intensiv än annars, om det är möjligt.

Missförstå mej inte jag kan verkligen slöa och slappa och kan vara rätt så intensiv och bra på det också, men just nu så har jag fullt upp med att INTE öppna min dörr till julen. Dörren som leder ut till vindan och meter efter meter med ljusslingor, granar (för det går ju inte att bara ha en julgran för tusan) no no två,tre stycken behövs att välja mellan och massor med bordsgranar, stjärnor, girlanger, grankvistar, hjortar och kanske en och annan liten tomte (eller faktiskt väldigt eller iallafall ganska stor tomte också).

Inte något rött nästan utan grönt, guld ,natur silver och förstås svart.

[Stjärnan hittar du i victoria home nu [179kr] ljusslingan [298kr] krage av gosig och varm fejkpäls [299kr]

Nu skulle jag kunna slita ut allt och bara stå där sedan på övervåningen och välja och vraka vad jag skall ta fram i år, det skulle bli den gröna julgranen med inbyggda lampor i  ta fram adventsljusstakar, hänga upp stjärnor i fönstren, iallafall två adventsljusstakar med levande ljus och girlanger på skåpet och kanske i en och annan dörröppning.

Man kan ju ta fram lite pö om pö ,brukar mamma säga, så att det inte blir så himla mycket och stressigt hon vet ju att jag lider av både PTSD och utmattningsdepression sedan många år.

Ja ,tänker jag då ,det hade ju varit ganska härligt att vara så där lagom, ta lite i taget, lugnt och fint hehe in my dreams.

Fast i år har jag faktiskt redan öppnat juldörren och små plockat fram lite redan i september, så rätt så lagom har jag ändå kunnat varit än så länge men nu vete tusan hur länge till jag kan vänta!

De finaste nya kulorna ligger och väntar…

[Dom här finingarna finns i butiken nu fr[45kr] gröna girlanger fr[169kr]

Förresten nu har jag bestämt datum för min stora loppis hemma i mitt garage.

Söndag 12/11 kl17-20 

Bussiga klubben kommer att hjälpa mej att plocka fram och fylla pysselrummet med massor av härligt loppismys.

Mer om den längre fram .

På tal om intensiv så har jag rensat och farit runt som en tornado här hemma och valt ut och plockat både inredningsdetaljer, julpynt och trädgårdsjox så det kommer nog att vara bra att vi är fem stycken i bussiga klubben för det är mycket som skall fram, till loppisrummet, väldigt mycket.

Hur som, nu blir det en lång luffsande promenad och så klart räcker det inte med en normal längd på promenaden, i och med att jag och mamma inte går så fort så måste det istället bli väldigt långt.

Thingeling på Er!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s