Höstpromenader

Gomorron på Er nu har vi en ny vecka här igen. Ute är det becksvart men alldeles snart kommer det att ljusna till en fin höstdag . I går blev det lite små fix här hemma ,en lampa fick en ny lampskärm, den stora korgen som palmen står i  har vuxit och börjat ta i taket och har fått en ny plats på golvet .Älskar att flytta runt och piffa här hemma .Är snart på väg ut på dagens promenad, lite kaffe först bara.Känner att jag vill dela med mej av de sista dagarnas höstpromenader.

Det är verkligen vackert i naturen nu, löven går från lysande gula till mörkt röda.

Vattnet är som mörka hål och doften av förmultnande löv och jord gör promenaderna extra höstigt mysiga.

Efter promenaden blir det kaffe och ett rejält glas vatten hos mamma.

I dag blir det till att beställa bland annat fler av de långa plåtbänkarna, och järnhyllorna som snabbt tog slut i butiken, vi söker nya brickor till cafeet och var skall årets alla vita glittriga julkulor och den nya gröna julgranen hamna tro, Cicci har säkert en bra ide.

Ha det fint.

Thingeling

/Kram Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s