En helt galen och fantastisk dag

Är inte den piggaste Måndagen i dag fina vänner, men det gör inget för igår hade jag en fantastisk dag med Bussiga klubben, god mat, bad, gott i glasen , fotbad och helt enkelt väldigt roligt .

Vi började dagen vid lunchtid ute hos på Åsa-vid-havet, vid det stora betongbordet serverades Bouillabaisse (utan skaldjur för mej och mamma men med väldigt god fisk), sedan uppe vid altanen med fötterna i varsin balja med fotbad och mängder av solvarma jordgubbar.

Efter att vi varit hos Åsa gick vi till Anna-Karin för en stund på muren vid huset med en helt underbar utsikt, sedan satte vi oss och myste i växthuset.

Efter några riktigt härliga timmar begav vi oss hem till mej, för en stund i loungen, startade grillen och dukade under den gamla apeln ,blev riktigt gott, fläskfile , fatostkräm, Halloumi, majskolvar och Bearnaise.

Sedan var tiden inne för ett varmt dopp i bubbelbadet .

När alla gjort sina ansiktsmasker, hårinpackningar och målat naglar klart serverade Åsa-på-landet sin hemgjorda rabarberpaj med vaniljglass, helt underbart gott,ute var det mörkt och bara facklorna, ljuslyktorna och marsallerna lyste upp julikvällen,sommarmagi när den är som bäst om du frågar mej.

En skön avslutning på en galet underbar dag och alla var vi överens att det här måste vi göra om .

Jag är så tacksam att ni finns tjejer , ni är helt fantastiska!

Ha en skön Måndag på Er.

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s