Det är Bussiga klubben helt suverän på!

I dag mina kära vänner kommer det att bli en kanondag!

[Snyggaste Spa-väskan är packad ].               Bussiga klubben skall ha sin första spa-dag.

Vi började spåna redan i våras då vi kände att det skulle vara mysigt att ha en extra träff även på sommaren, en träff som bara går ut på att umgås, ha roligt, äta gott, inspirera och att bli  inspireras, för det mina vänner är den här bussigaste klubben helt suverän på!

Vi börjar vår dag med lunch hos ”Åsa-vid-havet” (den andra Åsa i klubben, min svägerska bor på landet)och hon kommer också förstås även Anna-Karin, jag och mamma och alla fem skall vi sitta med fötterna i varsitt fotbad, göra pedikyr och måla naglarna fina.

Sedan promenerar vi hundra meter till Anna-Karin (som också bor vid havet, oerhört fubbigt att dom bor så, med egen sandstrand och hela baletten) och där vid havet skall vi göra ansiktsmasker och äta något fruktigt och dricka gott.

Planen är att gå upp till mej sedan där skall vi bada i spabadet ,kanske några vill göra hårinpackningar och skrubba kropoen fin och som avslutning (eller vilken ordning det nu blir) skall vi grilla ,sitta vid det stora trädgårdsbordet med tända facklor, lyssna på skön musik och prata och ha det gott.

Låter som en superplan va!

Vi hörs imorgon, självklart med en uppdatering hur dagen och planerna blev…

/Kram på er.

Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s