Några små Midsommartips!

Det har hunnit bli förmiddag, det är Torsdag och dagen före Midsommarafton.

Regnet har slutat smattra mot segeltaket, solen kikar fram och jag sitter i schäslongen och funderar en stund, har fått lite färg på foten från den sista målningen av utbyggnaden, jag bryr mej inte så värst om jag har lite färg här och där.

Ofta får jag höra att jag har färg i håret, på armbågar och underarmar, det visar bara att man gör något känner jag.

Har du hittat Midsommarstassen än, eller ?

I dag har vi öppet och dessutom har vi redan startat vår Summersale!

30% på ALLA kläder!

Passa på att göra riktigt fina fynd .

Nu ska jag göra lite fina namntags till alla glas, himla praktiskt när man är många, då blir det inte trettiofyra frågor om vilken som rår om vilket glas under dagen.

Är lite sugen på att göra en liten tipspromenad i min lilla park också, med frågor om alla som är med under dagen, skulle vara kul, får se vad jag hinner.

I eftermiddag tänkte jag plocka fram allt till dukningen inför midsommar, massor med linne blir det, den ljusa rustika keramiken och mängder av vaser. Frågan är ju om det blir ute eller inne, fast jag tror starkt på att det blir uppehåll och tänkte vara wild and crazy imorgon och duka ute.

Ha en fin dag på Er.

/Kram Victoria

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s