Det kommer att bli picnic vid midsommarstången

Jag börjar morgonen med att gå en sväng ut i trädgården och njuta av min nymålade utbyggnad och apeln som blommar så  fint och ger skön skugga över matbordet under heta dagar.

Är du bortbjudna på Midsommarafton? Jag är på väg till butiken och idag tänkte jag sätta ihop, bra gå-bort presenter i cellofan .Det  kan kännas fint och lite festligt att ha något med sej.

Fina skålar, doftljus, glas, vaser, kryddor och mycket mer kommer det att bli.

Själv kommer jag att vara hemma på Midsommarafton,släkt och vänner kommer att dyka upp på förmiddagen.Planen är inte olik andras ,att få till en riktigt härlig dag,vi börjar med en liten utflykt då vi skall plocka blommor till alla vaser på bordet, skulle varit kul med en krans i håret också.Sedan blir det sillunch.picnic vid midsommarstången i fina Ljumviken , självklart blir det lite blandade små-hopp till ‘Små grodorna’ också och har vi tur kommer Krocko-krockodil och dansar och sjunger med oss.

Tips om du också skall på picnic,burkar med lock med hål i är perfekt att dricka ur, inga getingar och elände i glasen, såna får det bli.

Middagen blir ett knytkalas med grillat, mammas potatissallad och en massa goda såser och tilltugg, efter middagen blir det jordgubbstårta med maräng till efterrätt.

Nu kommer mamma och hämtar mej och vi skall åka till butiken och cafeet.

Vi kanske ses!

Ha en fin dag på Er.

/Kram Victoria

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s