Nu börjar det likna något!

Nu är badrummet klart, äntligen  känner jag !

Den stora runda spegeln har hängts upp i badrummet och behöver inte stå på golvet i det övre vardagsrummet längre tillsammans med  tvättstället och bastudörren som stått mitt på golvet men nu är på sin rätta plats i badrummet.

Visst blev det bra ,jag är hur nöjd som helst.

Inga fler hantverkare som plingar på dörren  sju på morgonen,inget mer byggdamm och (nästan) ett helt nytt badrum ( utan läckande golv brunn, där vattnet rann ner genom taket i Elsas rum ,om ni minns),hur skönt som helst att äntligen få ordning!

Jag njuter så in i bängen när något blivit klart och varje gång tänker jag att nu skall jag inte renovera och fixa mer utan bara njuta av resultatet.

Skall försöka hitta en bänk i återvunnet trä istället för den raka tråkiga ,med så hårda och platta material behövs något som mjukar upp, men det tillhör småpiffet som bara är roligt.

Fast man vet ju aldrig, snart kanske jag vill ha dom här igen (hantverkarna alltså)…men det kommer att dröja ett tag (tror jag, kanske ).

Annars finns det ju massor som jag kan göra alldeles själv…

Men i dag är det Söndag och jag har som mål att bara ta det lugnt, sitta i solen på trappan och bläddra i några inredningstidningar  med en kopp kaffe i handen.

Ha en fin dag.

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s