Inte så lagom…

I bland är det knepigt att välja vad jag skall berätta om,det finns så mycket som jag vill dela med mej av.Kanske skall jag berätta om 

de nya läckra kläderna från Culture,Pulz och Capri som kommit ,har hittat nya favoritbyxor så himla snygga ,med rosa revärer ,den rosa bomber-jackan är toppen tillsammans med revär byxorna.Eller kanske skall jag berätta om hur otroligt härliga promenaderna är nu.

Eller kanske skall jag berätta om allt nytt som kom till butiken förra veckan ,nu har de fina fjäder-blommorna kommit !I flera fina färger,smuts-rosa,vita,pärlhöns,beige och bruna.

Eller kanske skall jag berätta om de nya mysiga bruna skinnpuffarna,som är perfekta extra sittplatser ,glasflaskor och mängder av sammetslampskärmar som kom till butiken förra veckan.

Eller kanske skall jag berätta om Elsa min stora.lilla ,gravt handikappade ,nitton-åriga tjej som hade en stökig vecka förra veckan,med för många epilepsi kramper och flera dagar som hon inte fått vara i skolan utan bara sovit ,eller kanske från tiden då hon var tre år och ännu en komplikation upptäcktes som förändrade både hennes och våra liv för många ,många år framåt.

Ja,ha som vanligt blev det ännu ett för långt inlägg ,(det här med lagom ,enkelt och ”bara lite” behöver jag bli bättre på,i alla lägen)

Kanske det blir ett kortare inlägg imorgon …kanske.

Ha en fin dag.

/Victoria 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s