Befriande 

Åh vad skönt med Söndagsmorgon.

Att kunna vakna bara för att få somna om en stund till.

Vid halv nio hörde jag små fötter (fast Vilma ,min nio-åring har gigantiska fötter storlek 37,”Hon blir nog lång ”,säger många.

”Hoppas det ”,tänker jag ,så hon inte får 42 i skostorlek men blir kortväxt?…)

I dag skall jag fortsätta att förbereda inför att snickarna kommer imorgonbitti ,mycket tog jag ner i går kväll (”varför vänta?”är ju lite min melodi) .

Känns väldigt spännande ,undrar hur mycket dom hinner imorgon ? 

I mitt nya pyssel/hobby-rum fylls hyllorna upp eftersom ,så skönt att kunna ha symaskinen framme hela tiden också,lådor fyllda med stämplar,fina papper,pennor ,lim och en massa annat jox som det är väldigt befriande att ha ordning på känner jag.

[Gulliga Maja i full fart med macktillverkningen].                             Fantastiskt rolig dag på jobbet igår ,mängder av nyheter fick nya hem,lampskärmar,kuddar ,lyktor och fina påskfjädrar,som jag packade upp!många gjorde fina fynd med halva rea-priset i vår rea hörna,kläder för fyrahundra såldes för hundra lappen och riktigt snygga heminredningsdetaljer för lite och ingenting ,så blir det när det är rea på rean .

Bara att fynda!

Ha en fin Söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s