Det värmer 

Det är Måndag morgon .

[[I schäslongen blir det en hel del tidningsbläddrande och kaffedrickande].                      Jag tycker om när det kommer en ny vecka då får jag nya möjligheter och chanser att att göra den så bra som jag kan.

[[Adam och Izabelle är våra färskaste nyförvärv ]                                                                                      Jag är fortfarande i ett rus sedan Lördagen,vilken dag det blev på jobbet.

[

[Nya möbler i Love worrior rummet ]

Med två av personalstyrkan purfärska och massor med gäster i caféet och en butik fylld med kunder. Härligt när det är full fart!

[På väg in till vårt mysiga Café Victoria]

Jag sprang (eller smålunkade) mellan köket,kassan i caféet ,slå in paket och hjälpa kunder i Victoria home  och packa upp nyheter och få in dom till butiken .

Vår kökschef Frida jobbade i köket,snacka om klippa,då känner jag mej trygg,allt gick trots allt som smort hela dagen.

Jag är glad att vi har dej Frida!

[

[På Sammetsbänken har några av kuddnyheterna hamnat !]

Mötte några av mina bloggföljare i butiken också,så himla roligt att byta några ord med dom,gick dessutom en skön boost av en gäst i caféet som när han i den långa kön tillslut kom fram till mej i kassan överväldigad över hur fort kön gått ”en eloge till mej” .

Ja jag skall väl vara bra på något jag med,självklart med hjälp av min duktiga personal .

Men kommentarerna räcker långt för mej och värmer i dagar.

Är tacksam för att jag har ett så fantastiskt jobb.

Ha en fin Måndag.

/Victoria 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s