Gomorron

Vad jag har längtat till den här morgonen.

Hela veckan har den varit där som en hägring i öknen,ett ljus i tunneln och nu är den här ,sköna sovmorgon.

[Härligt väder idag, upptäckte jag från mitt sovrumsfönster ]                                                    Jag kraschade min telefon i veckan ,vad härligt det är när sånt händer…! galet mycket jobb med hundratals försvunna bilder ,appar som måste hittas, lösenord och koder skall minnas och andra bytas,jisses,men nu börjar jag få koll igen.

[

[Min gamla romar-stol som hängt med sedan jag var liten har fått flytta in till sovrummet]

Blir till att fota nya bilder och det gör jag gärna.

Har varit en jobbig vecka för Elsa och med det en hel del vaknätter för mej . Jag har ju Elsas assistenter här dygnet runt men det är klart att är man mamma så är man.

Det är så mycket som jag känner att jag behöver styra upp ,har hon feber? Kan det vara något annat?detaljer som man skall ha kol på och en orolig väntan när hon får sina kramper ,väntan på om vi måste ringa ambulans eller om det går över .

Det blev i alla fall en lugn lördagsnatt i natt för både Elsa och jag.

Nu har jag masat mej upp,är nyfiken på sista numret av Lantliv och Sköna hem ,till den stunden äter jag min  tallrik råggröt och en kaffekopp .

Tipp topp.

Den bästa början på en skön Söndag.

Ha det fint!

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s