Det känns fint 

Hemma igen.

Det känns fint.

[Hemma igen ].                                             Det är Måndag och en ny vecka ,väldigt annorlunda mot min förra,inte sämre ,bara på ett annat sätt.

[På köksön ].                                                  Den här morgonen ,eller redan i går kväll när jag kom hem slogs jag av hur mycket jag trivs i mitt hus och hur glad jag blev av att få komma hem .

[Det lilla vardagsrummet ]

Elsa är i skolan ,veckan har flutit på bra här hemma med hennes assistenter .

Försökte få mej en kram i morse innan hon drog iväg med taxin men icke ,nej,nej ,hennes huvudskakningar talade tydligt om att hon inte ville bli sinkad av sin jobbiga mamma när hon skall få åka till skolan med sin älskade assistent Hiyam ,fina Hiyam som jobbat med Elsa sedan hon var ett år gammal ,arton år alltså.

Härligt att se ,det värmer mitt mammahjärta .

[Den svarta sten brickan på det svarta matbordet ].                                                        I eftermiddag skall jag hämta nioåringen med kompis på skolan ,det kommer att bli pinsamt jobbigt för Vilma då jag skämmer ut henne fullkomligt med mina pussar och kramar .

Längtar massor .

Ha en fin Måndag.

/Victoria 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s