Sunday

[Mysiga brickor …].                                      Nu är mässan över och jag ser redan fram mot nästa i Augusti .Är otroligt nöjd över de fem nya leverantörerna och allt vi hittat som kommer att komma till butiken framöver snygga speglar ,Peacock chair, urnor,krukor,läckra mattor ,ljuslyktor och massor med härliga doftljus ,snygga solbrillor ,fräscha kläder, fina vaser ,gosiga kuddar ljusstakar och väldigt mycket mer .       Idag har jag tagit mej en riktigt skön sovmorgon ,ligger gärna kvar i sängen på Söndagarna,så länge som jag kan ,det brukar dock ganska fort flyga runt tankar som jag inte kan motstå att följa,morgonrocken åker på att jag tassar runt i huset och piffar .

[En av mina favoriter på mässan ,kommer strax till butiken !]

[Med de här tygservetterna är det bara att välja vilken gäst som skall ha vilken ..]

”Urnan i fönstret kanske blir bättre på andra sidan ,den stora mattan behöver dras efter lite och Fikonträdet är törstigt.

Den här Söndagen är jag kvar i Stockholm ,idag skall hitta en liten present till mina flickor och njuta av de sista timmarna i huvudstaden .

Passar mej perfekt att åka ner hit och insupa Stockholm några gånger per år och få komma hem till Umeå och mitt älskade Holmsund med havet ,skogen och sjöarna runt knuten,all fin service,satsning och intresse för både barn och vuxna.

Längtar efter mina fina flickor och mitt hus .

Skönt att komma hem helt enkelt !

Ha en härlig Söndag.

/Victoria 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s