Mamma


Igår kväll var jag och en tjej till bjuden till mamma på middag.Vi började med Lingonglögg ,pepparkakor en bit ost med en dutt fikonmarmelad på toppen.


Enkelt men åhh vad gott.

Nu har också mamma julfixat hemma ,i år ville hon ha en riktig gran ,mest för att hon råkade se en på plantskolan ,en sån där fin ädelgran i kruka du vet.Stor och tydligen väldigt tung konkade hon den genom butiken ,i bilen stod redan en Rumsgran storlek XXL.


Det är mamma det ,inga problem ,vet vad hon vill och fixar det också.

Kanske ingen typisk sextioåttaåring ,impulsiv och väldigt utåtriktad och glad är hon också min kära mamma.Hon en av oss fem i Bussiga klubben så ikväll har hon säkert också någon superbra ide eller tips som ingen av oss andra skulle komma på.

Det är min mamma Inger i ett nötskal.

Är evinnerligt tacksam att jag har dej mamma ,vet inte hur det skulle gått för mej om inte du funnits där, det har jag funderat på många gånger.Puss och kram mamma ,hoppas vi får skratta ,vara kreativa  och busa länge ,länge till och göra många ,många fler resor tillsammans .


/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s