Stilförändring

Självklart blir också jag hemma-blind i bland även om jag försöker att ha koll på mitt hem och att de som finns i det  bara är sådant som har en funktion ,eller är möbler eller ting som jag älskar .


Det har skett en  stilförändring här hemma de fyra senaste åren från lantligt och ljust till mer svärta ,industri och en hel del etniskt för att förklara det enkelt.

Jag blandar ,mixar och matchar hej vilt ,tar in nytt ,målar om gammalt ,flyttar runt och ändrar tills jag blir nöjd.

Det här är ju förändringar som tar ett tag men jag brukar alltid börja med att ta bort det som jag inte längre uppskattar ,sälja eller ge bort , det är min melodi.

Sedan tillkommer det nya in eftersom ,ibland kan mamma ha något som jag hon inte längre uppskattar och som jag målar om och som passar perfekt in hos mej.

[Figurerna från bl.a Love worriors är favoriter i butiken ] En hel del kommer ju från butiken förstås ,så är det ju bara ,jag gillar ju det som finns där , en del mer än annat.

När väggen i hallen öppnats och jag satt i vardagsrummet och tittade på hallen ,som jag aldrig kunnat gjort tidigare därifrån såg jag kristallkronan i taket , oj vad den var fel nu.

Hämtade stegen och lyfte ner den omedelbums ,flyttade fönsterlampan dit istället så med fönsterlampan i taket blev det riktigt bra!

Kristallampan kommer förresten på loppisen på Torsdag kväll 24 November mellan klockan 5 och 8 , tillsammans med en järnträdgårdssoffa  , en hel del fattigmanssilver , textilier ,julpynt och en massa annat. Loppisen kommer att vara hemma i mitt garage på Fiskestigen 47 i Holmsund.

Längtar till i morgon kväll när gulligaste tjejerna kommer till mej.

Det är dags för Bussiga klubbens besök det är alltid så inspirerande och roligt att träffas! Den här gången skall dom hjälpa mej att ta fram allt på min julvinda och det är mycket , väldigt mycket jul där ,si sådär 10 meter lång vinda proppad med jul,det som inte skall vara kvar kommer att dyka upp på min Loppis den 24.e.

Ha det fint!

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s