Fina promenader och klagan

Med läsbrillorna på näsan skriver jag idag,man ser ju inte bättre med åren som alla vet.

Jag har dessutom ,sedan några år fått två ögonsjukdomar som beror på min atopiska eksem,Petrogium och Keratokomus tror jag det hette.

Har opererats och inväxterna har skrapats bort en gång och nu har de kommit tillbaka, risken var tio procent,känns ju så där.

Måste operera igen  när det blir för mycket skav eller att det växer över pupillen.

Den andra sjukdomen gör att hornhinnan är bucklig och orsakar därför ganska stort brytningsfel,det går inte att göra något åt,men å andra sidan är prognosen att det inte blir sämre än vad det är nu.

Alla har ju sina krämpor och mina är ju definitivt inte så mycket att klaga över egentligen,men ibland finns klagobehovet där lika fullt.

Nu har jag klagat klart.

Målade de nya kalkfärgproverna igår,blev överskådligt och enkelt att se alla nyanserna,passade på att måla ett plåtbord när jag ändå var i farten,målade med French grey.                                                                                                                                                           Samma kulör på både vägg och möbel, brukar bli fint tycker jag, både när jag målar hemma och på jobbet.

Fick en härlig moronmötespromenad i morse,blev 11km,lite längre än vanligt men det behövs om jag skall få bort dom resterande sex kilon,som verkar sitta hårdare än de sex första,det är bara att kämpa på.

Vi ses!

/Victoria

 

.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s