Hur står det till?

Bild från I.B Laursen                                     Vad jag tycker att det är mysigt med regn,det har jag tyckt sedan jag var liten då jag gärna gick ut och ställde mej på gatan utanför huset under en skur.

Halva njutningen ligger nog i att det är så skönt att sen få gå in igen,titta ut genom fönstret och vara nöjd att få vara inne där det är torrt,varmt och mysigt.Idag kommer det att bli en sån dag,jag kommer att njuta av att få pyssla i butiken,tända ljus och mysa från morgon till kväll.

Hemma 

 Ibland funderar jag hur det står till egentligen,med mej alltså igår var en sån gång.

Var på vårdcentralen för att hämta ut lite grejer till Elsa och under riden som jag väntade gick jag runt och kikade på deras tavlor och ställde mej frågan ‘om jag skulle gjort en tavla skulle den se ut så då? ”Tavlan i fråga var en strikt historia med 3×3  stycken rutor med ormbunksblad,en fin och välgjord tavla,inte alls tu tal om det.

Såg genast framför mej hur min tavla skulle se ut med stora,yviga fjädrar i ljusbrunt som skulle välla utanför tavlans ram i ett struligt ruffs,’så skulle min tavla se ut!” 

Vem sysselsätter sej med såna tankar på vårdcentralen?

Kreativiteten finns ständigt där och jag frågar mej ofta i alla möjliga och omöjliga sammanhang hur jag skulle gjort,det är ett effektivt sätt att ta reda på vad man gillar just nu och locka fram kreativiteten ,allt i livet (kanske inte riktigt allt men nästan) är ju en träningssak.

Även när det gäller inredning och design,kan man träna upp sin kreativitet och ”öga” för hur man bygger upp en miljö eller kombinerar färg och form.Man behöver även utmana sej själv,tror jag för att inte fastna i gamla mönster,tyckande och smak.

våra leverantörer är duktiga på att få ihop kombinationer ,här ytterligare en bild från I.B Laursen

Jag slår ett slag för utveckling ,nytänkande,förändring  och nyfikenhet som jag önskar hela tiden skall finnas där i mitt liv.

Men ibland skulle det vara bra att stänga av en stund,till exempel när man är på vårdcentralen.

Ut på gatan och känn regnets ljumma droppar mot din hud,gå sedan in,tänd ett ljus,titta ut genom fönstret och vinka till grannen som förmodligen funderar hur det verkligen står till…

Har precis kommit till butiken,idag blir det en härlig  kreativ dag!

Vi ses!

/Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s