Nordic me

Fick  Bello magazine från Stockholmsmässan här om dagen.

En mässtidning som knyter ihop oss som driver butiker och våra leverantörer och ger en hint om höstens trender  inom heminredning och som inspirerar inför höstens Formexmässa som har namnet Nordic me.

Går verkligen igång på det temat(inte för att jag behöver gå i gång så värst mycket mer än jag redan äri gång,men ändå..)ser snötäckta vidder för mitt inre,en spegelblank sjö i skymning,bergstoppar och tät uråldrig skog.

Det hetaste materialet i höst är föga överaskande TRÄ.Obehandlat,ljust och gärna med patina.

Kryddkorgar går att använda till mycket!

Både hemma, i butiken och i  cafeet har vi under våren och sommaren tagit in detta sköna material.Jag inspireras av naturmaterial,strukturer och kontraster.


I sommar slipade jag ner vardagsrummsbordet som  tidigare  var svartmålat och från början mörkbrunbetsat,det är det projekt som jag är mest nöjd med hemma i sommar!   

Så klart färgar min privata smak även butiken och cafeet,jag gillar flera stilar,är inte så konsekvent i mina val som jag ibland önskar att jag borde vara,då  gäller  att knyta ihop allt,med en färg,ett material eller med någon annan röd tråd.Det bästa är att vi har 11 rum & kök i butiken som jag verkligen har möjlighet att exprementera och leva ut alla ideer och kreativitet.I butiken har vi delat upp stilarna något men i bland mixar vi helvilt utan att matcha!

Mina favoriter just nu är sköna kuddar,ulliga varma mattor och skinn(oriktigt går lika bra),

Det roligaste är att vi är tre stycken som jobbar i butiken(jag,Cicci vår butiksansvarige och Inger),vi pratar ihop oss och kombinerar våra inredningsideer och det brukar bli ett kreativt,överaskande och inspirerande resultat!

Snart är Cicci tillbaka från semestern och vi har massor av roliga projekt på gång!

Vi ses!

/Victoria

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s