En ny ful favorit!

Man ska inte missa att ha något fult hemma också. Hem mår bra av personlighet och något som bryter av. Att det inte ska vara för tillrättalagt jag menar inte stök eller röra (med det sagt så absolut inget fel i stök) men här är jag ute efter en inredningsfavorit som sticker ut. En knepig lampa eller varför inte en knasig kruka eller en kreativ vas. Visst är ni med mej .

Jag har fått en riktigt ful favorit hemma i huset. Ni minns yuccapalmen som beskars när Bussiga klubben var hos mej. Ta da! Den är så ful i formen med två skrangliga stammar och med knappt några gröna blad alls.

Men i all sin fulhet pryder den sin nya plats vid ljusinsläppet tycker jag.

Jag är som en gammal tant när det gäller växter (även i alla andra sammanhang kom jag på nu haha!). Hur som så har jag sedan jag flyttade hemifrån tjugoårsåldern gillat att ta hand om växter. Utbyggnaden har nära på blivit ett orangeri för alla växter som väntar på sommaren. Att se när växter frodas och trivs ger mej värme i själen.

Det är söndag och det är en perfekt dag för återhämtning och att bara ta det lugnt.

I går var det full fart i butiken och cafeet. Morgonen användes till ett inköpsmöte och sedan blev det en spaning i butiken.

[Victoria Home]

Vi har öppet 12-16 idag och ni är varmt välkomna i butik och Cafe.

[Cafe Victoria]

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s