Hemma hos mej

Det här med boende hörni .Kanske är det just där som energin kommer ifrån (förutom relationer då förstås) . Den stora energi-boosten av att känna sej jordad och att hitta sitt hem som just känns som ett hem.

För mej är det en känsla av fram och tillbaka eller kanske är det mer hat och kärlek.

Jag bodde hemma tills jag var 21 år. Mycket var det på grund av mina två Siberian huskys Mikko och Mischa som flytten fick vänta. Dom bodde i vår hundgård och mitt nya boende behövde förstås också ha möjlighet till en hundgård. Det blev ett gult kedjehus av trä med garage.Bakom huset fanns bara en skog med en liten grusväg för cyckling och promenader.

Efter tolv år var hundarna i hundhimlen och det var också dags för flytt. Vi fick möjlighet att köpa ett av mina drömhus som jag spanat in under flera år.

Alla väggar målades, de 9 trädörrarna alla tak av trä de 21 fönster med spröjs och husets alla lister. Hälften av golven hade heltäckningsmattor som revs ut och byttes ut mot brädgolv av furu som målades vita. Allt gjordes under 8 dagar innan vi flyttade in.

Några år senare byggde vi ut med ett matrum mot baksidan som gjorde att vi också fick en uformad innergård för matplats .

Det är här jag bor nu.

Jag trivs i mitt hus och allra mest älskar jag sovrummet i fil med walk in closet och badrum med både dusch och badkar.

Matrummet med det svarta bordet är en annan favoritplats och den stora tvättstugan med massor av förvaring. Skulle vilja bila upp golvet och lägga golvvärme och klinker här.

Övervåningen där jag har en plan att bygga ännu ett sovrum/kontor.

[ Den ena sidan av övervåningen]

Den fula men extra breda trappan behöver få nya plansteg och ett fint räcke och nya stolpar både på övervången och på nedersidan.

Meeen (och nu kommer det tråkiga och själsdödande för mej med att ha ett eget hus).När något går sönder! Mitt platta garagetak har börjat läka runt takfönstren. Det ger ordet takdropp en helt ny innebörd.Fy fasen vad trist det är när det går sönder grejer som jag inte kan laga själv. Är otroligt allergisk mot mögel och är rädd att det kan finnas runt läkaget nu. Får kontakta en byggfirma helt enkelt. Kontor, trappa och golv i tvättstugan.

Det blir till att pigga upp mej med någon fin inredningsdetalj. Kolla in de här kransarna .

[Victoria Home ]

Vi har öppet butik och 10-18.

Välkommen in !

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s