Bussiga klubben hos A-K & ett nytt fat av trä

Juste det blev ett mysigt men ändock ett pensionärsfirande av Alla hjärtans dag med middag hemma. Skämt åsido vi var slutkörda av mycket jobb.Meen vi käkade på Tapas på onsdagkväll istället.

Galet god mat , gott i glasen åsså blev det väldigt mycket planer och snack om sommaren.

Bussiga klubben har kört i gång igen! Efter fem-sex kickoffs så har vi äntligen kavlat upp ärmarna. Träffen i går kväll var hemma hos A-k som bor alldeles vid havet här i Holmsund.

Dom har det så himla fint A-K och hennes Henrik.

Vi började med middag i vanlig ordning.

Efter middagen talade Anna -Karin om vad hon ville att vi skulle hjälpa till med. Köket skulle göras om och hon ville ha ideer och tips runt det . Dessutom skulle det här skåpet få ett helt nytt uttryck och målas matt svart.

[Före]
[Efter (det blev matt när färgen torkat )]

Det blev också en fantastiskt rolig kväll tillsammans med dom här fyra bussiga tjejerna. Tjejer som alla delar samma brinnande intresse för inredning och trädgård.

Jag behövde verkligen bli påfylld med social energi känner jag nu och det fick jag verkligen. Värme, omtanke och massor av kreativitet. Ni är fantastiska tjejer!

Innan jag avslutar dagens inlägg så bara måste jag få visa några nya bilder som jag tog i butiken i lördags.

De fina skålarna tog slut snabbt första gången de rullade in i butiken och har nu fått påfyllning . Även ett nytt underbart fat har kommit in.

Fina som dom är men dom är också foodsafe och funkar som fruktfat, till att fylla upp bröd på eller varför inte lägga upp en sallad. Så läckert !

Det har landat mängder av snyggingar i butiken. Kolla in den här handgjorda lodräta hängaren med vridbara krokar bara som ett exempel av många…

Jag säger bara varmt välkommen in!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s