Unik inredning utöver det vanliga

Jag ser annonsen framför mej:”Klimakteriestinn gift särbo. Egenföretagande tonårsmamma med varannan veckas liv och nyopererat vänteröga. Har en brinnande passion för inredning.Släpar mej också gärna till gymmet några gånger i veckan (men behöver helst träna varje dag).Balans sökes. Bam! Annonsen är klar bara så helt enkelt. Ha Ha!

[Hemma i mitt kök]

Skämt åsido så är jag tacksam för allt det fina som jag har i mitt liv och det är mycket .

Då det skaver är när det är som det är nu. Jag är i läkningsprocess med mitt öga. Det kommer att vara färdigtänkt om fyra veckor men det blir bättre för varje vecka. Nu ska jag avväga det här med jobbet. Jag får inte lyfta något och inte vara i dammiga miljöer. Vet att det är svårt för mej att vara begränsad när jag jobbar så det är väl bra om jag inte är där än. Det är ju bra att dra en gräns till mej själv .

Meeen (det kommer alltid ett men). Jag hör hur jag försöker gå runt gränsen .Kanske jag skulle kunna jobba om jag inte gjorde si eller kanske så. Att just hitta balansen det skulle vara grejen. Ska börja ställa mej frågan :Är det rimligt? Tänker att det skulle vara bra i alla sammanhang där jag behöver sätta gränser för mej själv. Nog med navelskådning punkt.

Vi har fått in så mycket fint i butiken. Ofelia, Mia och Inger har packat upp otroligt mycket snyggt.

Kolla in de här .

[Unika fat, skålar och en skulptur ]

Den här lampan och skulpturen är helt otrolig.

[En urläcker lampfot där skärmen ingår och en skulptur av kåda, krita och överblivet papper].

Vi har öppet 10-16 idag.

Välkommen in i butik och cafe!

/Kram Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s